CARINICMA REKAO DA SUMNJA DA SU MU MUGRANTI PRESEKLI SAJLU: Na skneru otkriveno sedmoro „slepih putnika“ u tovaru kamiona!

 

 

 Carinici su na izlazu graničnog prelaza Batrovci, osujetili pokušaj sedmorice „slepih putnika“ da se u tovarima kamiona prebace preko državne granice.

U slučaju koji se dogodio danas, 46-godišnji vozač kamiona srpskih registarskih oznaka, koji je prevozio praznu ambalažu iz Srbije ka Austriji, rekao je carinskim službenicima da sumnja da se migranti nalaze u prikolici, jer je uočio presečenu sajlu na kamionu, saopštila je Uprava carina.

 Kamion je poslat na pregled mobilnim skenerom, na čijem su snimku uočene siluete trojice Avganistanaca. Zahvaljujući skeneru i prethodnog dana su na istom graničnom prelazu u pokušaju ilegalnog prelaska granice, sprečena četiri migranta iz Bangladeša. 

 Analizom slike sa skenera, uočene su ljudske siluete među aluminijumskom folijom koju je turski kamion prevozio iz Turske ka Nemačkoj, a kada je kamion otvoren - carinici su ugledali migrante zakamuflirane plastičnim džakovima za smeće. 
 

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost