Izvor:
20.08.2016 u 22:49
0

PREDSEDNIK JASAN: Evo šta Dodik kaže o odlaganju referenduma!

Apsolutno je neprihvatljivo odlaganje referenduma o Danu Republike Srpske, izjavio je danas predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

On je, povodom planiranog referenduma 25. septembra na kome građani RS treba da se izjasne o pitanju – da li podržavate da se 9. januar obeležava i slavi kao Dan Republike Srpske, rekao za B92 da nikakva odlaganja ne dolaze u obzir.

– Ujdurma koja se stvara nije ništa novo. Ona dolazi iz Sarajeva, jer uplakani muslimanski političari plaču međunarodnoj zajednici koja glumi šerifa. Apsolutno je neprihvatljivo odlaganje, mi ne želimo da ikoga ugrozimo. Stvorena je navodna priča kako će on izazvati nemire, a referendum je demokratski čin – istakao je Dodik.

Tanjug
Foto: Wikimedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter