Izvor:
21.08.2016 u 18:22
0

POHVALE ZA SREBRNE DEVOJKE: Državni vrh čestitao ODBOJKAŠICAMA na uspehu!

Čestitke ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije na osvojenoj srebrnoj medalji na Olimpijskim igrama u Riju čestitali su Siniša Mali, Tomislav Nikolić, Zorana Mihajlović i Maja Gojković.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali čestitao je danas ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije osvojenu srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru.

Od samog početka Olimpijskih igara radovali smo se vašim pobedama i verovali da možete da postignete mnogo. Izuzetno zajedništvo i timski duh pokazale ste u svim mečevima i na pravi način borile se do kraja za svoju zemlju. Čestitam vam na veličanstvenom uspehu! Ponosni smo na vas – navodi se u čestitki gradonačelnika, a saopštila je Služba za informisanje grada Beograda.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je rano jutros u finalu Igara u Riju od Kine 3:1.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić čestitao je danas ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije osvajanje srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Riju.

Još jednom ste pokazale izuzetnu borbenost i najlepše sportske vrline koje vas krase. Ponosni smo na vaše srebrno odličje osvojeno veštinom i srcem. Bravo za vas i sjajan stručni štab koji vas je vodio do finala – ističe Nikolić u čestitki, saopštiola je služba predsdnika Srbije za saradnju sa medijima.

Predsednica Narodne skupštine Srbije Maja Gojković čestitala je danas odbojkašicama Srbije osvajanje srebra na Olimpijskim igrama.

– U ime Narodne skupštine i lično ime čestitam vam na ogromnom uspehu na Olimpijskim igrama i osvajanju srebrne medalje, kojom ste ispisale nove stranice istorije u ženskoj odbojci i pokazale da ste zasluženo u svetskom vrhu. Fantastičnom igrom i timskim duhom napravili ste mnoge nezaboravne poteze kojih ćemo se sećati. Devojke, svaka čast – navodi se u čestitki Maje Gojković, a saopštio je njen kabinet.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije nije uspela da osvoji titulu olimpijskog šampiona, pošto je rano jutros u finalu Igara u Riju poražena od Kine 3:1

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović uputila je danas čestitke ženskoj odbojkaškoj reprezentaciji Srbije povodom osvojene srebrne medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Zaneiru

Prva olimpijska medalja za naše odbojkašice. Drage devojke, učinile ste nas sve ponosnim! Igrama u Riju pokazale ste da je srpskoj odbojci mesto u svetskom vrhu. Želim vam da nastavite da nižete uspehe i u budućnosti, i uverena sam da će vaša generacija Srbiji doneti još medalja sa velikih takmičenja – poručila je Mihajlović u čestitiki, saopšteno je iz njenog kabineta.

Tanjug
Foto: Twitter/Maja

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter