Izvor:
21.08.2016 u 23:48
0

DAČIĆ BESAN: Zahteva HITNU ISTRAGU povodom paljenja srpske crkve u Sarajevu!

Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić zatražio je danas hitnu istragu povodom paljenja dela pravoslavne crkve Preobraženja Gospodnjeg u centru Sarajeva.

– Danas je zapaljenja crkva, odnosno, hram Preobraženja Gospodnjeg u Sarajevu. Tražimo hitnu istragu. Nadamo se da se neće ponoviti istraga kao povodom Srebrenice, odnosno, napada i pokušaja ubistva premijera Aleksandra) Vučića – rekao je Dačić na konferenciji za medije.

On je ocenio da su to stvari na koje naša država mora da reaguje.

Deo pravoslavne crkve Preobraženja Gospodnjeg u centru Sarajevu zapaljen je jutros tako što je kroz prozor ubačena zapaljiva materija, rekao je paroh dolački Jadran Danilović.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Sarajevskog kantona su rekli da je do požara došlo u skladišnom prostoru hrama, kao i da je požar prijavljen u 8.10, a ugašen je u 8.25.

Niko nije povređen, a pričinjena je materijalna šteta.

Tanjug
Foto: Tanjug printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter