Izvor:
16.08.2018 u 18:59
0

VUČIĆ PORUČIO: Spustite loptu, ionako će se narod izjasniti o Kosovu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je večeras na "spuštanje lopte" i toleranciju, jer će kako je istakao, ionako, ako budemo u poziciji da o nečemu odlučujemo, vezano za Kosovo i Metohiju, odlučivati narod svojom voljom.

Vučić je zamolio sve Srbe, one koji su razumni deo našeg društva, da pokažu mnogo više tolerancije, dok ostali neka nastave da mrze, jer oni koji mrze predtsvaljaju najveći problem sami sebi.

On je, upitan za pismo gradonačelnika srpskih opština sa KiM, rekao da su oni, koji žive na Kosovu i Metohiji, koji tamo imaju porodicu najavili da će doći u Beograd da pitaju šta je sve učinjeno, na šta je krenula patološka mržnja.

– Na to je krenulo nešto što me strahovito uplašilo – patološka mržnja. Videlo se da su sve priče o KiM bile laži, kombinovana mrznja, iskreni prezir prema našem narodu na KIM. Što je i ne smeju da dolaze u Beograd da nas pitaju? Ima li svesti kod nas o celovitosti našeg naroda i nacije? – upitao je Vučić.

Kazao je da su gradonačelnici na sve pretnje ćutali, na pretnje da treba hapsiti i ubijati sve koji su drugačijeg mišljenja, a onda su rekli da znaju da nije lako Albancima i međunarodnoj zajednici da razgovaraju sa nama, kao i da treba da ih puste da nešto izbore za sebe i kažu da imaju poverenja u predsednika i državne institucije.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter