Izvor:
20.08.2018 u 11:07
0

PREDSENIK SRBIJE SA ŠEFICOM DIPLOMATIJE GANE: Nadamo se da ćete razmotriti svoje priznanje Kosova!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ministarka spoljnih poslova Gane Širli Ajorkor Bočvej saglasili su se danas da traje intenziviranje političkog dijaloga dve zemlje i da bi otvaranje ambasade Srbije u Akri dalo podsticaj bilateralnim odnosima, saopšteno je iz predsedništva.

Oni su se takođe saglasili da je potrebno iskoristiti velike mogućnosti za saradnju u oblastima poljoprivrede, građevinarstva, energetike i farmaceutske industrije.

Vučić je upoznao Bočvej o stavu Srbije prema pitanju Kosova i o stanju dijaloga s Prištinom, i izrazio nadu da će Gana razmotriti svoje priznanje Kosova. On je takođe izrazio spremnost za nastavak prakse školovanja studenata iz Gane u Srbiji i drugih oblika saradnje u obrazovanju, nauci i kulturi.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter