Izvor:
07.09.2018 u 20:21
0

VULIN: Srbija je uvek volela svoju vojsku!

Uoči sutrašnje promocije najmlađih generacija oficira Vojske Srbije ministar odbrane Aleksandar Vulin izjavio je da je za Vojnu akademiju velika stvar kada celoj Srbiji može da pokaže šta su naši najbolji, najpametniji i najhrabriji naučili i uradili.

Srbija je uvek volela svoju vojsku i uvek je volela da služi svojim jedinicama, da čuva svoju zemlju, da čuva sebe, ali sada vidi i da se vraća poverenje i pouzdanje u vojnički poziv, da je i materijalno daleko bolje nego što je bilo i da je budućnost za one koji izaberu vojnički poziv sigurna – rekao je Vulin za RTS.

Sutra u 10 sati će ispred Doma Narodne skupštine biti održana svečanost povodom promocije najmlađih oficira Vojske Srbije.

Događaju će prisustvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predstavnici državnog vrha, vojnog rukovodstva i brojni gosti iz zemje i inostranstva.

U prve oficirske činove biće promovisano ukupno 131 kadet i kadetkinja Vojne akademije i Medicinskog fakulteta VMA.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter