Izvor:
08.09.2018 u 17:44
0

STEFANOVIĆ: Srbi pokazali da žele budućnost, da se nešto reši!

Ministar policije Nebojša Stefanović kaže da je ogroman broj ljudi koji su danas dočekali predsednika Srbije na Kosovu znak podrške ideji za koju se Aleksandar Vučić zalaže.

Oni su time, dodao je, pokazali želju da imaju budućnost, "da se nešto reši".

Gostujući na jednoj televiziji ministar je poručio da rešavanje kosovskog problema nije stvar izbora ili partije, već prvorazredno državno pitanje.

Predsednik i današnjom posetom potvrđuje da se bori da Srbija na Kosovu i Metohiji nešto dobije. To je jako teška borba, jer čak ne možemo da kažemo da i u zemlji imamo potpuno jedinstvo – napomenuo je Stefanović.

Predsednik je, kaže, otišao na KiM da govori o najvažnijoj stvari, a to je budućnost, te zaključuje da u njegovoj poseti dominiraju osećaj ohrabrenja i optimizma.

Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter