Izvor:
12.09.2018 u 08:22
0

Junker: Potreban jedinstven stav EU u pristupanju Zapadnog Balkana!

Predsednik Evropske Komsije Žan Klod Junker pozvao je EU da definiše pristup kada je reč o ulasku Zapadnog Balkana u Uniju.

”Potrebna nam je definicija pristupanja Zapadnog Balkana. U suprotnom, drugi bi mogli to da iskoriste i oblikuju naše susedstvo”, poručio je Junker u svom govoru o Stanju Unije. Predsednik Evropske komisije Žan Klod Junker je u svom godišnjem obraćanju Evropskom parlamentu naveo da je EU politika proširenja uspešna priča.

”Proširenje je uspešna priča, jer smo ujedinili Evropu istorijski i geografski”, kaže Junker.

On je naglasio da je u politici proširenja ostalo još posla da se uradi i podsetio da EU mora da nastavi da izvozi stabilnost, onako kako to radi kada je proširenje u pitanju.

tanjug.rs
Foto: Twitter/David Icke

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter