Izvor:
24.09.2018 u 12:13
0

VAŽAN SASTANAK: Vučić razgovarao sa Čepurinom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je počastvovan što će imati priliku da razgovara sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da očekuje da i ovaj sastanak ima veliki značaj za dalje učvršćivanje prijateljstva srpskog i ruskog naroda i za razvoj svestrane saradnje dveju zemalja.

Uoči posete Moskvi i razgovora sa predsednikom Putinom, Vučić je primio ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Čepurina, sa kojim je razmotrio konkretne predloge za strateške projekte ekonomske saradnje u različitim oblastima, poput energetike i infrastrukture.

Dvojica sagovornika, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije, istakli su da bi takvi projekti doneli veliku korist za ekonomski napredak Srbije i Rusije. S tim u vezi, najavljeno i skoro zasedanje Mešovitog komiteta za saradnju dveju zemalja.

Predsednik Vučić je rekao da su stabilnost Srbije, kao i mir i saradnja u regionu osnova državne politike, ali da ništa ne sme da ugrozi suverenost i nezavisnost naše zemlje. Vučić je jasno i nedvosmisleno potvrdio da će Srbija ostati vojno neutralna zemlja, navedeno je u saopštenju.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter