Izvor:
27.09.2018 u 17:26
0

STEFANOVIĆ NA SASTANKU SA ČEPURINOM: Dobra saradnja Srbije i Rusije u oblasti bezbednosti!

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović i ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin ocenili su da je saradnja dve zemlje dobra, posebno u oblasti unutrašnjih poslova i bezbednosti.

Stefanović je naveo da će policije Srbije i Rusije nastaviti da jačaju saradnju u borbi protiv kriminala, a posebno na polju suzbijanja visokotehnološkog kriminala, pranja novca i trgovine narkoticima, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Stefanović i Čepurin u razgovoru su ukazali na pozitivne rezultate obuka koje je ruska policija organizovala za kolege iz Srbije, navodi se u saopštenju.

Čepurin je dodao da će Rusija nastaviti da pruža podršku profesionalnom usavršavanju pripadnika Ministartsva unutrašnjih poslova Srbije.

Izvro; Kurir
Foto: Twitter/GagiNovakovic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter