Izvor:
29.09.2018 u 15:14
0

DRECUN O GAZIVODAMA: Provokacija, Srbija odgovorila na pravi način!

Predsednik skupštinskog Odbora za KiM Milovan Drecun okarakterisao je današnji upad ROSU na jezero Gazivode kao nepotrebnu provokaciju usmerenu prema srpskom narodu ističući da je dobro što sa srpske strane nije bilo nikakvih ishitrenih reakcija.

On je rekao da smatra da KFOR treba da reaguje i da je na njima odgovornost da spreče bilo kakvu destabilizaciju na terenu.

Drecun je rekao da je današnji dolazak Hašima Tačija na sever Kosova zapravo "namenjen" Albancima budući da u Prištini počinje veliki protest protiv njegove ideje o korekciji granice sa Srbijom.

On zapravo želi da neutrališe negativne posledice tog skupa koji je usmeren ka politici koju on vodi, a sa kojom se ne slažu svi, ističe Drecun.

"Takvih provakcija bilo je i biće ih i Srbija je na pravi način odgovorila. Ostaje da se vidi šta će biti u Prištini nakon ovog skupa", rekao je Drecun. On je dodao da je Srbija odgovorila razumno i na pravi način, budući da kada vas neko provocira to često bude sa ciljem da izazove neku ishitrenu reakciju koja bi išla na našu štetu.

"Pokazali smo da smo razumni i da nećemo imati ishitrene reakcije, da smo predvidiv i održiv partner, jer želimo mirne odnose", rekao je Drecun.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter