Izvor:
04.10.2018 u 10:34
0

VUČIĆ I PREDSTAVNICI KOMPANIJE MINT O ULAGANJU U LOZNICI: Imaće najbolje uslove u Srbiji!

Predsednik Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima kineske kompanije Mint, koja planira da otvori fabriku iz oblasti automobliske industrije u Loznici.

– Rekao sam da će imati najbolje uslove u Srbiji. Hoćemo da otvorimo radna mesta, da vratimo život u Zapadnu Srbiju – rekao je Vučić.

Kompanija Mint će uložiti 100 miliona evra i otvoriti 1000 radnih mesta, a zainteresovana je i za Green field investiciju u oblasti hotelijerstva.

Predstavnici kompanije obavestili su predsednika Vučića i o njihovom planu da godišnje pošalju 300 dece iz Loznice na školovanje i usavršavanje u Kinu.

Ova kompanija je jedan od svetskih lidera u oblasti dizajna, proizvodnje i prodaje kako strukturnih, tako i dekorativnih delova za automobile.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter