Izvor:
16.10.2018 u 06:00
0

DAČIĆ: Neke zapadne sile prisluškuju razgovore državnog vrha Srbije!

Srpski ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da mu je poznato da "neke zapadne sile prisluškuju razgovore državnog vrha Srbije", ali je istakao da ga to nimalo ne uznemirava, jer ova vlast nema šta da krije od naroda.

"Sve razgovore vodim u svom kabinetu. Nemam strah od toga, jer sve što pričamo između sebe ne krijemo ni od koga. Srbija ne vodi dvostruku politiku… Prednost je u tome što sve o čemu razgovaramo, govorimo i javno", rekao je Dačić.

On je, ipak, ocenio da je špijuniranje veliki i ozbiljan problem, kojim službe bezbednosti treba "ozbiljno da se pozabave".

"Srpski telegraf" je u ponedeljak objavio da su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, premijerka Ana Brnabić i svi ministri "na meti NATO obaveštajaca u akciji "Matriks 2",. ali da su "operativci BIA na vreme razotkrili ove namere zapadne vojne alijanse".

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter