Izvor:
08.09.2016 u 01:42
0

NAJPOZNATIJI SVETSKI LOVAC NA NACISTE U BEOGRADU: Evo sa kim će se sastati od visokih zvaničnika!

Direktor Centra "Simon Vizental" Efraim Zurof posetiće sutra Beograd gde će se sastati sa srpskim zvaničnicima.

Kako je najavljeno, Zurova će primiti prvi potpredsednik Vlade i šef diplomatije Ivica Dačić, kao i ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin.

Vulin, koji je i zamenik predsednika Komisije za utvrđivanje programskih sadržaja i davanja predloga modela upravljanja Memorijalnim kompleksom na „Starom beogradskom sajmištu”, će sa Zurofom razgovarati o budućim aktivnostima Komisije za „Staro sajmište" i 75. godišnjici od početka genocida nad Srbima, Jevrejima i Romima u koncentracionom logoru Jasenovac.

Zurof je i savetnikom u Komisiji za „Staro sajmište”, a u razgovorima će učestvovati i predsednik ove Komisije, episkop slavonski, Jovan Ćulibrk.

Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter