Izvor:
03.11.2018 u 09:07
0

SASTANAK U ZGRADI GENERALNOG SEKTETARIJATA:  Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu s kopredsedavajućim Srpskog kokusa u Kongresu SAD Tedom Poom!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Beogradu s kopredsedavajućim Srpskog kokusa u Kongresu SAD Tedom Poom.

Oni su se sastali u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Kongresmen Po se u petak sastao s predsednicom Vlade Srbije Anom Brnabić, s kojom je razgovarao o bilateralnim odnosima, aktuelnoj političkoj situaciji i nastavku ekonomske saradnje.

Po, koji je i predsedavajucći kongresnog Odbora za terorizam, u Beogradu je razgovarao i s ministrom unutrašnjih poslova Srbije Nebojšom Stefanovićem. Republikanac

Ted Po jedan je od kongresmena koji su u pismu državnom sekretaru SAD Majku Pompeu zatražili da podrži Srbiju u njenim naporima da se dođe do rešenja za kosovski problem.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/predsednikrs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter