Izvor:
08.11.2018 u 07:00
0

REŠAVANJE KOSOVSKOG ČVORA: Susret Vučića sa svetskim liderima u Parizu mogu nas odvesti korak napred!

Susret predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa najmoćnijim svetskim liderima na marginama ceremonije obeležavanja stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata u Parizu, mogao bi da predstavlja korak napred u rešavanju "kosovskog čvora".

Kako navodi list, pozivajući se na diplomatske izvore, susret Vučića sa nemačkom kancelarkom Angelom Merkel, koji je iniciran na njen zahtev, biće održan u nedelju rano ujutru, pre zvanične ceremonije, i dvoje državnika će razgovarati o svim značajnim pitanjima – stanju u regionu, ekonomiji, ali poseban akcenat biće na dijalogu Beograda i Prištine.

Vučić će se, piše "Blic", u Parizu najverovatnije sastati i sa predsednikom SAD Donaldom Trampom.

Posle američkog zaokreta po pitanju Kosova i izjava Trampovih ljudi da ne isključuju teritorijalne korekcije na Balkanu, američki predsednik bi to mogao sada i lično da prenese našem predsedniku.

Izvor:Tanjug
Foto: twitter/ brzotacnojasno

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter