Izvor:
08.11.2018 u 10:58
0

OTVARANJE BEOGRADSKE NATO NEDELJE: NATO i Srbija imaju iste strateške ciljeve!

NATO i Srbija imaju iste strateške ciljeve, Evropu koja je ujedinjena, slobodna i u miru i možemo da radimo zajedno kao partneri da postignemo te ciljeve, kazao je danas ambasador SAD Kajl Skat obraćajući se na otvaranju 6. Beogradske NATO nedelje.

– Srbija nije članica NATO i ne želi da to postane , ali mi smo ovde iz dva razloga i to da postignemo zajedničke ciljeve i partnerstvo. NATO je posvećen miru, zajedničkim vrednostima i vladavini prava, a Srbija je bitan partner i ona će doprineti strateškim ciljevima da se postigne snažna i dugotrjna stabilizacija Srbije i regiona – kazao je Skat.

Izvor: Blic
Foto: Youtube/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter