Izvor:
15.11.2018 u 20:14
0

VAŽAN SASTANAKA NA ANRIĆEVOM VENCU: Vučić razgovarao sa Krihbaum o bilateralnim odnosima, dijalogu Beograda i Prištine i evropskom putu Srbije!

Predsednik Aleksandar Vučić i predsednik Odbora za evropske poslove u nemačkom Bundestagu Ginter Krihbaum razgovarali su o bilateralnim odnosima, dijalogu Beograda i Prištine i evropskom putu Srbije.

Vučić naglasio je da su odnosi dve zemlje veoma dobri, kao i da ih karakteriše značajna saradnja na svim poljima, istakavši da je strateško opredeljenje Srbije punopravno članstvo u EU, kao i da je Srbija u potpunosti posvećena sprovođenju dugoročnih reformi.

Srpski predsednik zahvalio je na kontinuiranoj podršci Nemačke u procesu evropskih integracija Srbije. On je svog gosta obavestio o jednostranim potezima Prištine, odnosno s uvođenjem takse od deset odsto na sve proizvode iz Srbije i BiH.

Dvojica sagovornika saglasila su se da je Nemačka jedan od najznačajnijih ekonomskih partnera Srbije, kao i da je jedan od najvećih investitora u srpsku privredu i da je neophodno i dalje raditi na jačanju ekonomskih odnosa i trgovinske razmene.

Krihbaum je čestitao Vučiću na izvanrednim ekonomskim uspesima Srbije.

Izvor: Tanjug
Foto: Facebook/Aleksandar Vučić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter