Izvor:
16.11.2018 u 11:32
0

ŠOK: Penzionerka koja je ubila investitora pokušala samoubistvo u zatvoru?

Stojanović Stojanka (70), koja je 2. septembra, pucnjima iz pištolja ubila investitora Zorana Trifunovića (59) nedaleko od Bulevara kralja Aleksandra u Beogradu, sinoć je isekla vene u zatvoru, preneli su beogradski mediji.

Sin i advokat Stojanke Stojanović potvrdili su da je penzionerka isekla vene, ali iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija kažu da se incident sa baka Cokom, kako zovu penzionerku, desio juče popodne, ali da nije isekla vene.

Ona se, kako objašnjavaju iz ove institucije za Kurir, plastičnom flašom ogrebala po ruci, i nakon tog incidenta je prebačena u zatvorsku bolnicu gde je pod nadzorom lekara.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/BOKiNFO

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter