Izvor:
20.11.2018 u 12:00
0

PUTIN ODLIKOVAO UDOVIČIĆA: Medalju i povelju ministru omladine i sporta, zbog doprinosa u organizaciji Svetskog festivala omladine i studenata u Sočiju, predao ambasador Rusije!

Ambasador Rusije Aleksandar Čepurin uručio je medalju i povelju ministru omladine i sporta Vanji Udovičiću kojom ga je za doprinos u organizaciji 19. Svetskog festivala omladine i studenata u Sočiju odlikovao predsednik Rusije Vladimir Putin.

Na tom okupljanju mladih u Sočiju učestvovala je delegacija iz Srbije od 217 učesnika što, prema rečima Udovičića, dovoljno pokazuje kvalitet saradnje dve zemlje.

– Saradnja mladih dve države pokazuje da imamo svetlu budućnost – rekao je Udovičić i podsetio da je proteklih godina na tom festivalu učestvovalo po 20-ak studenata iz Srbije.

Zahvaljujući Čepurinu, napravljen je ogroman iskorak, pa je već na 19. festival otišlo 217 mladih iz Srbije, rekao je Udovičić.

Mladi su tokom tih sedam dana trajanja festivala učestovavali na panel disusijama i radionicama iz oblasti kulture, nauke i ekologije.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/VanjaUdovicic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter