Izvor:
03.12.2018 u 07:43
0

LJAJIĆ SE POVLAČI IZ POLITIKE: Neću biti ministar u sledećoj Vladi!

Ministar trgovine, turizma i komunikacije Srbije Rasim Ljajić izjavio je da neće biti ministar u sledećoj Vladi, bez obzira da li će sadašnja biti rekonstruisana ili će biti održano novi izbori.

– Bez obzira da li nas očekuju novi izbori ili nova rekonstrukcija, ja u oba ta slučaja više neću biti u Vladi… To je definitivna odluka – rekao je Ljajić.

Kao razlog za ovakvu odluku, on je naveo da je već dugo u politici, da se umorio od operativne dnevne politike, kao i da se i javnost umorila od njega. Takođe, da donese ovu odluku uticala je i kampanja koju protiv njega vode Moamer Zukorlić i Vojislav Šešelj, a koja je, kako je istakao, "nezabeležena u parlamentu".

– Ovde je laž postala legitimno oružje političke borbe, politika više nije takmičenje ni ideja niti koncept, već buvlja pijaca gde za pare možete bez ikakvih posledica da napadate političke protivnike. Sve je dozvoljeno, a mi se na sve navikavamo – rekao je Ljajić.

Rekao je i da o ovome nije razgovarao ni s predsednikom Aleksandrom Vučićem, ni s premijerkom Anom Brnabić, mada je to i ranije najavljivao. Na pitanje da li će, ako bude izbora, SDPS ponovo biti na listi sa Srpskom naprednom strankom (SNS), on je odgovorio da će s njima prvo razgovarati o sledećim koracima.

Izvor: Tanjug
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter