Izvor:
03.12.2018 u 13:18
0

ZAVRŠEN SASTANAK NA ANDRIĆEVOM VENCU: Vučić i Han razgovarali dva sata!

U Beogradu je nešto posle 13.00 sati završen sastanak predsednika Srbije Aleksandra Vučića i evropskog komesara Johanesa Hana.

Vučić i Han razgovarali su oko 2 sata, a procenjuje se da je glavna tema razgovora bila odluka Prištine o taksama na robu iz Srbije, čime je prekršila i SPP i CEFTA sporazum, kao i odbijanje Prištine da uvaži zahtev Brisela da tu meru povuče.

Predsednik Vučić je ispratio Hana iz zdanja na Andrićevom vencu, nekoliko minuta su još popričali i prijateljski se pozdravili. Hanov susret s predsednikom Vučićem nije zvanično najavljen. Komesar će, prema ranijoj najavi, popodne posetiti Prištinu, koja odbija da uvaži poziv Brisela da ukine takse na robu iz Srbije, čime krši i ŠP i CEFTA sporazum.

On je u međuvremenu rešio da prvo dođe u Beograd,.

Izvor: Tanjug
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter