Izvor:
04.12.2018 u 15:35
0

LESKOVČANIN (18) PRAVIO NERED U NIŠU: Pokušao da siluje devojku (23) u liftu, obijao prodavnice, krao automobile…

Policija u Nišu uhapsila je P.V. (18) iz Leskovca koji je tek napunio osamnaest godina, a već se tereti za silovanje u pokušaju, šest teških krađa, dve krađe bicikla i pet ukradenih vozila.

– P.V. je krajem novembra u ranim jutarnjim satima u liftu stambene zgrade u centru grada, uz pretnju nožem pokušao da siluje dvadesettrogodišnju devojku iz Niša, ali je ona uspela da pozove pomoć nakon čega je on polomio staklo na liftu i pobegao. Tom prilikom devojka je lakše povređena – saznajemo u policiji.

On se sumnjiči i da je, od sredine novembra do početka decembra ove godine, na teritoriji Niša i okoline, obijao razne trgovinske objekte iz kojih je krao novac.

– Sumnja se da je na automobilima „reno 5“ i „fijat uno“ niških registarskih oznaka polomio staklo na vozačevim vratima i ključem koji je našao startovao vozilo i koristio ga, kao i da je iz dvorišta u selu Malošište i naselju "21. maj" ukrao dva bicikla"- ističu u MUP-u.

Kako policija navodi, on se tereti i da je, koristeći trenutak nepažnje vlasnika vozila ključem koji je zatekao u bravi, startovao automobile marke „opel kadet“, „opel astra“, „ford orion“, „opel korsa“ i opel vektra“ i udaljavao se u nepoznatom pravcu.

Na ovaj način je, kako se sumnja, vlasnike vozila i objekata oštetio za oko 900.000 dinara. P.V. je uhapšen dok je upravljao ukradenim vozilom marke „mazda“ leskovačkih registarskih oznaka, a policija je sva vozila i bicikle pronašla i vratila vlasnicima, navode organi reda.

Po nalogu nadležnog tužioca, P.V. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužilaštvu u Nišu.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter