Izvor:
05.12.2018 u 15:58
0

ANA BRNABIĆ: Srbija zbaog prištinskih taksi mesečno gubi 42 milona evra! Najgore prošli Srbi iz KiM!

Predsednica Vlade Ana Brnabić izjavila je danas da Srbija mesečno gubi oko 42 miliona evra zbog dodatnih taksi koje je Priština uvela na proizvode iz centralne Srbije.

To, kako je istakla, nije ni približno onome što gube Srbi na KiM, koji ne znaju da li će imati mazut za grejanje škola, lekove, hranu, niti znaju koliko će koštati.

O tome je, navela je premijerka, Beograd informisao i CEFTA sekretarijat i EU.

– Gubimo oko 42 miliona evra mesečno, ali najveću cenu u ovome plaćaju Srbi koji su diskriminisani i manje sigurni nego ranije – naglasila je ona.

Predsednica vlade je kazala da je u pismu koje je uputila zemljama EU iznela podatak i da je Kosovo, prema podacima UN, i dalje teriitorija sa najmanje brojem povratnika od svih postkonfliktnih područja u svetu.

Kurir
Foto: ArhivA

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter