Izvor:
05.12.2018 u 18:17
0

VUYA UĆUTKAO IVANA:“Ti da ćutiš dok ja pričam!“

Emisija Upoznajte Parove uvek ima poneko iznenađenje za nas, a ovog puta iznenadila nas je novim voditeljem, Ivanom Marinkovićem.

Nakon što mu je Ivan rekao da ga podseća na dete iz obdaništa, Vuya je ustao i uzvratio napad.

Uzeću najlaganije prvo mesto, imam tu harizmu.

Želeo bih da pohvalim našeg voditelja, ima autoritet otkad je krenuo da se kupa i nosi ove kinseske majice sa popusta. Odličan si autoritet– Rekao je ironično infliunser koji ne prestaje da šokira javnost otkad je pre par dana ušao.

Vujičić je dodao da ga malobrojna porodica podržava.

Loži me bol i bes ostalih takmičara, uzeću prvo mesto! Ja sam mašina i svi će oni u moju mašinu– Rekao je da je dokrajčio ostale takmičare, i da nema pravu konkurenciju u ovom rijalitiju, te da mu prvo mesto ne gine.

Da li će se prognoze atraktivnog Vuye ostvariti, videćemo vremenom.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter