Izvor:
06.12.2018 u 10:00
0

PREDSEDNIK SRBIJE SIGURAN: Uveren sam da rata neće biti!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je povodom tenzija na KiM, nakon povećanja taksi na robu iz Srbije, da je uveren da rata neće biti.

– Ne volim tu reč ni da koristim, člini mi se da ljudi u Prištini danas ne razumeju razmere katastrofe koje mogu da izazovu i molim ih da pokupaju da to shvate. Mi smo u situaciji da ne da igramo šah sa nekim ko ima pomoć 10 kibicera, nego moramo da razmišljamo o tome da li će neko od njih da se podigne i lupi tablom o glavi i nas i sebe. Kada imate takvog nepredvidivog protivnika, onda to svakako jeste problem – rekao je Vučić za Pink televiziju.

On dodaje da se nada da će Srbija sačuvati mir.

– Nadam se da ćemo uspeti da sačuvamo mir. Srbija će dati sve od sebe, uveren sam da ćemo imati mir, da rata neće biti, ali nećemo dozvoliti pogrom našeg naroda gde god da živi – naglasio je predsednik Srbije.

B92
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter