Izvor:
06.12.2018 u 08:50
0

VUČIĆ DANAS TELEFONOM SA STOLTENBERGOM:“ Naše je da uspostavimo komunikaciju sa njima i na terenu! NATO ima obavezu da ne bude vojske na severu Kosova“!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće danas telefonom sa generalnim sekretarom NATO Jensom Stoltenbergom o Kosovu i najavi formiranja vojske.

– Naše je da uspostavimo komunikaciju sa njima i na terenu. NATO ima obavezu koju je preuzeo posle usvajanja Briselskog sporazuma da ne bude vojske na severu Kosova – podsetio je srpski predsednik.

Vučić je istakao da samo pod dva uslova vojne snage mogu biti na severu Kosova, od kojih je jedan da prvo NATO mora da se saglasi s tim.

Drugi, kako je dodao, ukazujući da su uslovi kumulativni, a ne alternativni, da mora da se usaglasi lokalna zajednica.

– Nijedan Srbin neće da se saglasi s tim. Možda neki kriminalac ili neki zapadni agent, ali takvih je malo – rekao je on.

Izvor:Tanjug
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter