Izvor:
06.12.2018 u 19:17
0

ZORANA MIHAJLOVIĆ: Težak period za Srbiju i predsednika Aleksandra Vučića!

Nije lak trenutak za našu zemlju i predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog problema koje imamo na Kosovu i Metohiji, kazala je večeras članica Predsedništva Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović i poručila da je potrebna odgovornost u svemu što se radi.

Mihajlović je, prilikom posete opštinskom odboru SNS u Surdulici, prenela pozdrave predsednika Srbije i SNS-a i navela da je on poručio da su jedino zajedno jaki i snažni.

Nije lak trenutak za našu zemlju, nije lak trenutak za našeg predsednika, ni za Vladu i moramo da budemo svesni toga i da ostanemo odgovorni u svemu onome što radimo.

Predsednik Vučić vam je poručio da smo zajedno jaki i snažni bez obzira na sve probleme koji danas postoje, a postoje na teritoriji za koju se borimo da ostane u Srbiji, a to je Kosovo i Metohija – kazala je Mihajlović.

Obraćajući se članovima Opštinskog odbora, Mihajlović je rekla da želi da sto pre SNS prestane da bude opozicija u Surdulici.

– Borili smo se zajedno na izborima, blizu je bilo, ali sledeći put ne sme da bude blizu, moramo da budemo ubedljivi, jer ja mislim da je SNS potencijal u Surdulici i mislim da možemo mnogo više da uradimo za građane Surdulice, nego oni koji su sada u vlasti – navela je članica Predsedništva SNS-a.

Dodala je da se svi iz te stranke, iako nisu na vlasti u Surdulici, trude da u tom delu Srbije, kroz ono što rade, bilo da su preduzeća ili ministartva, ulažu i pokazuju šta mogu dobro da urade.

Članovi opštinskog odbora SNS u Surdulici su se tokom razgovora sa Mihajlović žalili na trenutne opštinske vlasti koje, kako kažu, ne čine dovoljno za dobrobit građana Surdulice.

Izvor: Tanjug
Foto: Twiter/printscreen/Savet za Bezbednost

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter