Izvor:
07.12.2018 u 17:08
0

DINA POLUDELA OD BESA: „Baki, mislila sam da si bolji čovek! Ne trebaš mi ti da bih bila poznata!“

Nakon izjave Izabele Alijoski da je Dina Galorini poznata zahvaljujući tome što se kačija za Bakija B3, bes plavooke takmičarke je eskalirao.

-Ne mogu da verujem da me nisi branio u live-u kad su me napali, i rekli da se šlepam uz tebe! Sram te bilo. Kad nismo u live-u, sve je kul, dobri smo, a čim prenose uživo ti se ponašaš kao idiot- Rekla je revoltirana Dina.

-Eh, da je Izabela rekla samo. A šta je Voljenka rekla za tebe? Da si najveće đubre! Glupa si, što se primaš na sve kao mladi majmun. Je***e te novine i rijaliti.

A i što ja da te branim kad si jak govornik, sposobna si!- Dodao je Baki ublaživši svoje uvrede.

Ipak, rasprava je završena smehom sa obe strane. Iako su svađe između ovo dvoje takmičara učestale, do sada su se uvek završavale prividom mira.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter