Izvor:
13.12.2018 u 06:57
0

KADRI VESELJI U POSETI SAD: U toku razgovori o kosovskoj vojsci i odnosu sa SAD!

Predsednik kosovske skupštine Kadri Veselji, poslednjeg dana posete Sjedinjenim Američkim Državama, sastao se sa zamenicom pomoćnika ministra odbrane Laurom Kuper sa kojom je razgovarao o kosovskoj vojsci i odnosu sa SAD, prenosi RTK na srpskom jeziku.

Kako se navodi, tokom sastanka potvrđena je podrška SAD kosovskoj vojsci i unapređenju međusobnih odnosa u oblasti bezbednosti, a Veselji je zahvalio Lauri Kuper na "stalnoj podršci SAD Kosovu".

Osim susreta u Pentagonu, Veseljija je u Vašingtonu primio i kongresmen Dejvid Prajs sa kojim je takođe razgovarao o vojsci, dijalogu sa Beogradom i ostalim važnim temama.

Izvor: Tanjug
Foto: Insatgram/pintscreen/kadriveseliks

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter