Izvor:
14.12.2018 u 16:36
0

IVICA DAČIĆ U ŽENEVI: Šef srpske diplomatije razgovarao sa visokim komesarom UN za izbeglice!

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić razgovarao je u Ženevi sa visokim komesarom UN-a za izbeglice Filipom Grandijem koji je pohvalio ponašanje Srbije tokom izbegličko-migrantskih talasa.

Ministar Dačić zahvalio je na konstruktivnoj saradnji i podršci Visokog komesarijata i ukazao na naše poznate primedbe u vezi sa ukidanjem statusa izbeglica za lica prognana iz Hrvatske 1995. godine, navedeno je u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova.

Grandi je rekao da je pozitivno, humano i konstruktivno postavljanje Srbije tokom izbegličko-migrantskih talasa opšte prepoznato i cenjeno u Visokom komesarijatu Ujedinjenih nacija za izbeglice i međunarodnim krugovima.

Prihvatio je predlog naše strane o održavanju i proširenju obima Regionalnog stambenog programa, koji je nedvosmisleno primer uspešne saradnje u opštem interesa, dodaje se u saopštenju.

Izvort: Kurir
Foto: Twitter/Radio Romania International‏

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter