Izvor:
14.12.2018 u 21:16
0

SRBIJA NEUGROŽAVA MIR I NEĆE: Predsednik Vučić poručio da nemamo koga da se bojimo i da slobodu ne damo ni za šta na svetu!

Srbija će i u budućnosti, sve dok Priština ne ukine svoje mere, nastaviti da propagira politiku najboljih mogućih odnosa sa svim ostalima u regionu, poručio je večeras predsednik Aleksandar Vučić.

– Da regionalna ekonomska zona postane stvarnost, da bude sve više inicijativa za formiranje takve zone, gde će podsticaji za investitore biti isti, takse, carine što sličnije, da bi naše zemlje mogle da idu napred i da bismo sačuvali mir – ističe Vučić.

– Za Srbiju je mir od najvećeg značaj i interesa, ničim ga nismo ugrozili i nećemo – istakao je Vučić i nastavio:

– Nisam večeras došao u uniformi da paradiram, ni sinoć ni danas to nisam učinio, nisam išao u uniformi da nekog plašim. Nemamo koga da plašimo, ali nemamo ni koga da se bojimo. Ne zato što smo veliki i jaki, već zato što smo saterani u ćorsokak, još samo vazduh i slobodu da nam uzmu – a to ne damo ni za šta na svetu – rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter