Izvor:
15.12.2018 u 19:48
0

LJUBAVNA DRAMA U SPAVAĆOJ SOBI: Skočila je kao lavica da brani svog lava! (FOTO)

U vili "Parova" povodom nominacija digla se velika prašina, a favorit mnogih gledaoca između ostalog je Elvin Kadrić.

Takmičari pokušavaju da mu stalno "natrljaju na nos" njegovu kontrolu i staloženost, aludirajući da je to samo taktika da dođe do cilja.

Svake srede slede nominacije,a Elvin Kadrić nominovan je od strane publike, Ivana Žizela je dobila direktan glas za nominaciju jer je izgubila u "Parokvizu", a nominovani od strane takmičara su Nikola Jovanović Conja i Džonatan Mastor. Međutim, njima su se pridružili Nevena Kalaver, Goran Vujičić Vuya i Ivania Bajić.

U uključivanju uživo od strane gledaoce, verna gledateljka je pružila podršku Izabeli Alijoski uz reči:

– Želim da ti čestitam što si onako odbranila svog dečka Kadru, kao lavica si skočila za svog lava, tako i treba da ti braniš njega i on tebe. Izabela je lepa i sa šminkom i bez, sa trepavicama i bez, kad voliš ružu voliš i njeno trnje

Na to je Elvin uzvratio:

– Evo moje lepotice – rekao je Kadra za svoju devojku Bells.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter