Izvor:
05.05.2016 u 02:55
0

VUČIĆ: „Naprednjaci danas osvojili više nego 24. aprila!“

Lider SNS Aleksandar Vučić saopštio je večeras, posle ponavljanja izbora na 15 biračkih mesta, da je ta stranka osvojila više glasova nego na izborima 24. aprila – preko 56 procenata na osnovu glasova sa 13 biračkih mesta.

Toliko o krađi – rekao je Vučić novinarima u sedištu SNS.

On je naveo da je na primer na Paliluli SNS 24. aprila osvojila 39 odsto glasova, a danas – 52 odsto, na čemu je zahvalio građanima te beogradske opštine. Vučić je rekao da je u Nišu na tri biračka mesta SNS oasvojila 65, odnosno po 56 odsto na dva biračka mesta. U Vranju na dva biračka mesta naprednjacima je pripalo 75,1 odsto danas izašlih birača.

Vučić je rekao da su stranke opozicije, koje su se ujedinile, dobile "mizeran broj glasova", izuzimajući DSS-Dveri, čija je lista ovog puta prešla cenzus, dok su značajno manji broj glasova ovog puta dobili i SPS i radikali.

Nigde, ni na jednom mestu u Srbiji nas nisu pobedili – zaključio je zadovoljno lider SNS.

Tanjug
Foto: Twitter/avucic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter