Izvor:
16.09.2016 u 21:31
0

TOMISLAV NIKOLIĆ: Neprihvatljivo je da EVROPA zatvori svoje granice, a da ih balkanske države otvore

Neprihvatljivo je da Evropa zatvori svoje granice, a da granice država na Balkanu koje nisu u EU ostanu otvorene, izjavio je danas predsednik Srbije Tomislav Nikolić.

"Neprihvatljivo je i da Evropa na pola Evrope štiti svoje granice, dužni su da ih štite na početku. A to što nas nisu primili… neka nas zaobiđu", rekao je Nikolić novinarima u Bitolju, posle sastanka sa makedonskim predsednikom Ðorđem Ivanovim.

Nikolić je rekao da se muke Makedonije s migrantima prenose i na Srbiju i da će taj problem morati zajednički da se reši.

"Ko je u Evropskoj uniji dobija veću pomoć za rešavanje problema, ko nije dobija manju, tako da ćemo morati zajedno da rešimo taj problem", naveo je Nikolić.

Tanjug

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter