Izvor:
09.01.2019 u 17:49
0

BRNABIĆEVA PORUČILA IZ BANJALUKE: Potrebno mnogo političke mudrosti i hrabrosti da srpski narod!

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je potrebno mnogo političke mudrosti i hrabrosti da srpski narod "ne bi živeo kako ga vetrovi nose, nego kako sam želi" – u miru, stabilnosti, slobodi i nezavisan u donošenju odluka u sopstvenom najboljem interesu.Govoreći na svečanoj akademiji povodom Dana Republike Srpske, Brnabić je podsetila na reči srpski političara Stojana Novakovića da "život narodni ne sme da teče kako ga nose vetrovi", ocenivši da su na ovim prostorima uvek bili "snažni vetrovi i sa Istoka i sa Zapada, nikada naivni i nekako su se baš ovde uvek sudarali i prelamali".

– Za nas danas nema bolje opomene od ove rečenice i od naše prošlosti – ocenila je premijerka Srbije.

Prema njenim rečima, bez obzira "kakvi vetrovi bili na ovim prostorima", građanima su potrebni mir, stabilnost, sloboda i nezavisnost u donošenju odluka.

– Samo mir i stabilnost će omogućiti da u budućnosti u celom našem regionu svi građani, bez obzira na njihovu nacionalnost i veru, žive slobodnije, srećnije i zaklonjenije od svih vetrova – kazala je Brnabićeva.

Izvor: Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/@anabrnabic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter