Izvor:
12.01.2019 u 10:34
0

PREDSEDNIK VUČIĆ UŽIVO IZ PREDSEDNIŠTVA: Uvodimo DOŽIVOTNU ROBIJU i drakonske kazne za ubice dece i dilere droge! Za silovanje od 5 do 15, a za nasilje u porodici minimum godinu, a za UBISTVO DUPLO!

BEOGRAD – U Beogradu je danas u zgradi Predsedništva održana sednica Saveta za nacionalnu bezbednost kojom je predsedavao predsednik Srbije

Aleksandar Vučić. Sednici je prisustvovovao čitav državni vrh.

– Današnja senica Saveta za nacionalnu bezbednost imala je dve tačke – jedna je Kosovo i to ću ostaviti za drugi put, a druga je kriminal – rekao je Vučić koji je potom nastavio taksativno da izlaže krivično delo po krivično delo i dosad izricane blage kazne za ta dela.

Na samom početku pohvalio je akciju MUP.

– Jučerašnja akcija MUP i Tužilaštva pokazala je nameru države ne samo da se suoči sa najopasnijim vidovima kriminala u Srbiji, već i da taj kriminal i najteže oblike korupcije pobedi, poručio je danas Vučić.

"Koliko god bila uspešna i dobra jučerašnja akcija to je jedna akcija i možemo da je ponavljamo svake nedelje. Ukoliko drugačije, sveobuhvatnije ne priđemo rešavanju tih užasnih problema mi to nećemo biti u stanju da rešimo", rekao je Vučić i najavio sistemske mere protiv kriminala i korupcije, pre svega drugačiju kaznenu politiku.

On je posle sednice Saveta za nacionalnu bezbednost čestitao državnim organima, posebno policiji, naročito na činjenici da su se posle mnogo vremena neki od glavnih šefova narko- biznisa u regionu, a ne samo u Srbiji, našli na Interpolovim poternicama a neki i iza rešetaka.

Sednica je počeka u 10 sati i prisustvovao joj je čitav državni vrh.

Sednici prisustvuju predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministar odbrane Aleksandar Vulin, ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, ministarka pravde Nela Kuburović, načelnik Generalštaba Vojske Srbije Milan Mojsilović, direktor BIA Bratislav Gašić, direktor policije Vladimir Rebić, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Djurić…

Jedna od tema sednice su nove mere države u sistemskom i sistematskom obračunu s kriminalom i korupcijom.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter