Izvor:
19.09.2016 u 13:18
0

VUČIĆ IMA BESKRAJNO POVERENJE U NOVU VLADU: „Želeo sam još dve promene, ali NISAM IMAO SNAGE!“

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je želeo još jednu ili dve promene prilikom formiranja nove Vlade, ali da nije imao dovoljno snage d ato sprovede u delo.

Želeo sam još jednu ili dve promene koje, iz različitih političkih razloga, nisam mogao da provedem u delo. Nisam imao dovoljno snage. Neke stvari jednostavno ne možete da uradite, kao što ne mogu da utičem da ljudi razumeju da je potrebno da se privatizuju Zvezda i Partizan – rekao je Vučić.

Na pitanje da li je aktuelna vlada bolja od prošle, Vučić je odgovorio da ima beskrajno poverenje i da, u profesionalnom smislu, mnogo voli Anu Brnabić.

On je rekao da je ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević Bošković bila odlična, a da od novog ministra Branislava Nedimovića očekuje da bude još energičniji i efikasniji.

Premijer je dodao i da je ministar prosvete Srđan Verbić imao važno mesto u našem obrazovnom sistemu, da je bio dobar, i da je smeo da izađe pred profesore i nastavnike, da primi udarce na sebe.

Verujem da Šarčević može da bude još bolji. Od Verbića sam čuo jednu veliku stvar, i alal mu vera na tome. Kada sam ga pitao šta misli o Šarčeviću, on je rekao – najbolje rešenje. Znate kolika je to retkost u politici i javnom životu – rekao je Vučić.

Tanjug
Foto: Twitter/DDNewsLive

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter