Izvor:
18.01.2019 u 08:03
0

RAZGOVORI U VAŠINGTONU: Dogovori oko drugog samita Donalda Trampa i Kim Džong Una!

Razgovori na visokom nivou, sa ciljem da se dogovore svi detalji oko drugog samita američkog i severnokorejskog predsednika Donalda Trampa i Kim Džong Una, održaće se danas u Vašingtonu, izjavila su dvojica visokih američkih zvaničnika.

Kako se navodi, očekuje se da se američki državni sekretar Majk Pompeo sastane sa severnokorejskim šefom obaveštajne službe Kim Jong Čolom u jednom hotelu u Vašingtonu, a kako pretpostavljaju zvaničnici nakon toga Kim Jong Čol bi mogao da poseti i Belu kuću i sastane se sa Trampom.

Iako ni američka ni severnokorejska strana nisu potvrdile da će doći do sastanka, agencije su juče prenele da se Kim Jong Čol ukrcao u Pekingu na let za Vašington.

Zvaničnik Bele kuće rekao je agenciji da su se "brojne pozitivne stvari" dogodile u vezi denuklearizacije Severne Koreje, kao i da su Tramp i severnokorejski lider ustanovili dobre odnose.

Prvi sastanak Trampa i Kima održao se prošle godine u Singapuru i tada je dogovorena denuklearizacija Korejskog poluostrva.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter