Izvor:
23.01.2019 u 19:20
0

VUČIĆ U DAVOSU: Predsednika Srbije ne sekriraju primedbe o njegovo učešće na panelu o medijskim slobodama!

Predsednika Aleksandra Vučića ne sekriraju primedbe na njegovo učešće na panelu o medijskim slobodama, u Davosu, jer dolaze od onih, kaže, koji apriori imaju negativan stav prema njemu i svemu što govori.

– Navikao sam na to –, kaže predsednik za RTS i dodaje:

– Što bi rekao Bojko Borisov (premijer Bugarske), ''golema grbina'' ili što, bi rekao naš narod, ''široka su leđa'', tako da možete to da podnesete –.

Kritike stižu od onih koji bi da se čuje samo njihova strana, njihov pogled na stvari, a drugima bi da zabrane da govore.

– A što ste govorili, a odakle vama pravo da govorite, a odakle nekima pravo da ga puste da govori…? Vi biste da se ne čuje druga strane, da postoji vaš sud, da mi zavežete jezik, zatvorite usta i da ne smem ništa da kažem. I pored toga što mi zavežete jezik i zatvorite usta hoćete da kažete da sam Hitler, Pinoče i sve to, a i tada valjda ne smem da odgovorim, jer, ako bih odgovorio, možda bih nekoga uvredio ili ne znam šta bi se dogodilo –, rekao je Vučić.

Kaze da je veoma važno da Srbija razmotri sve probleme sa kojima se suočava u medijskoj sferi i da stanje u toj oblasti nije idealno.

– To je nešto gde mi moramo da napredujemo i moraćemo mnogo toga da uradimo i pokazivaćemo te rezultate vrlo brzo. Ne sekiram se ja zbog toga, ja sam na kriike i napade naučio –, rekao je Vučić.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter