Izvor:
05.02.2019 u 08:25
0

DOMINACIJA NA SAMOM POČETKU: Beli su pobedili u startu sa neverovatnom trojkom!

Srpski reprezentativac Nemanja Bjelica na spektakularan način otvorio je utakmicu protiv San Antonija – neverovatnom trojkom iz velike daljine.

Sakramento Kingsi su savladali Sparse na svom terenu rezultatom 127:112. Bio je to sedmi vezani trijumf tima iz glavnog grada Kalifornije na domaćem terenu.

Najefikasniji u pobedničkom timu bili su Begli sa 24 poena i Foks sa 20 postignutih poena. Bogdan Bogdanović je imao skroman učinak na ovom meču. Postigao je šest poena za 21 minut igre.

Nemanja Bjelica bio je starter na ovom meču i na sjajan način je otvorio utakmicu. U prvom napadu svog tima Nemanja se zaustavio na 10-ak metara udaljenosti od koša, "opalio" i na oduševljenje svih prisutnih pogodio.

Izvor: Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter