Izvor:
05.02.2019 u 15:20
0

Brnabić i Bregu o saradnji Srbije i RČ

Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić sastala se danas sa generalnom sekretarkom Regionalnog saveta za saradnju Majlindom Bregu povodom njenog stupanja na tu dužnost 1. januara 2019. godine.

Brnabić je istakla da je saradnja sa Savetom veoma važna za Srbiju, jer doprinosi daljem razvoju odnosa u regionu što je od ključnog značaja za brži napredak na evropskom putu Srbije, ali i drugih učesnica Saveta, saopštila je vladina kancelarija za saradnju s medijima.

Premijerka je dodala da Srbija ostaje konstruktivan partner Saveta kako bi došlo do realizacije dogovorenih projekata, naročito u oblasti informacionih tehnologija.

Sagovornice su naglasile značaj Višegodišnjeg akcionog plana za Regionalni ekonomski prostor i razmenile mišljenja o potencijalnim projektima koji će dodatno podstaći regionalno povezivanje.

Premijerka je čestitala Majlindi Bregi izbor na funkciju generalne sekretarke Regionalnog saveta za saradnju i poželela joj mnogo uspeha u daljem radu.

Izvor: Tajnjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter