Izvor:
07.02.2019 u 06:47
0

SAVET BEZBEDNOSTI UN: Danas sednica o Kosovu i Metohiji!

Sednica Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija o Kosovu i Metohiji biće održana danas u Njujorku, objavljeno je na sajtu UN.

Kako je navedeno u programu rada Saveta bezbednosti UN za današnji dan, sednica na kojoj će se raspravljati o novom tromesečnom izveštaju o radu Unmika zakazana je za 15 časova po lokalnom vremenu, odnosno 21 sat po srednjoevropskom vremenu.

Do poslednjeg momenta bilo je neizvesno da li će sednica biti održana jer su se četiri zemlje, SAD, Velika Britanija, Nemačka i Poljska, protivile da se redovni tromesečni izveštaj generalnog sekretara UN o KiM nađe na dnevnom redu sednice.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter