Izvor:
07.02.2019 u 15:23
0

KAZNA: Osumnjičenom za pretnje upućene Televizi N1 i Vuku Jeremiću, pritvor do 30 dana!

Treći osnovni sud u Beogradu odredio je danas na zahtev tužilaštva pritvor do 30 dana Stevu Č. (70) iz Nove Pazove, osumnjičenom da je uputio preteća pisma zaposlenima na Televiziji N1 i predsedniku Narodne stranke Vuku Jeremiću.

Stevo Č. je prethodno na saslušanju u tužilaštvu priznao da je pisao i poslao sporna pisma.

Sudija za prethodni postupak doneo je rešenje kojim je odredio pritvor okrivljenom zbog opasnosti da će u kratkom vremensk periodu ponoviti krivično delo, saznaje Tanjug.

Stevo Č. se tereti za krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Ovaj 70-godišnjak je na saslušanju priznao da je poslao pismo televiziji N1, kao i da je u dva navrata krajem prošle godine poslao pisma Jeremiću na adesu stranke.

Televiziji N1 4. februara stiglo pismo u kojem se preti da će nastradati novinari te televizije i njihove porodice, a da će zgrada N1 biti dignuta u vazduh.

Stevo Č. je pisma pisao u svojoj kući u Novoj Pazovi, a ubacivao u poštansko sanduče kod železnicke stanice.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter