Izvor:
17.02.2019 u 16:53
0

HAŠIM TAČI PRIMIO AMERIČKU DELEGACIJU AMERIČKIH SENATORA I KONGRESMENA: „Kosovo imalo bezrezervnu podršku SAD!“

Kosovski predsednik Hašim Tači dočekao je danas delegaciju američkih senatora i kongresmena, koje je predvodio senator Džim Inhof, ocenivši da je ova poseta na 11. godišnjicu samoproglašene nezavisnosti "najbolji dokaz svetih odnosa između Kosova i SAD".

RTK2 na srpskom jeziku prenosi da se Tači zahvalio senatorima i kongresmenima na njihovom "doprinosu u procesu slobode i nezavisnosti Kosova".

– Vaša poseta upravo na 11. godišnjicu nezavisnosti je najbolji dokaz svetih odnosa između Kosova i SAD– ocenio je Tači i dodao da je:

– Kosovo tokom celog svog puta imalo bezrezervnu podršku SAD.

U saopštenju iz Tačijevog kabineta navedeno je da je republikanski senator Džim Inhof "čestitao predsedniku Tačiju i kosovskom narodu 11. godišnjicu nezavisnosti Kosova" i da je kazao da je "počastvovan što predvodi delegaciju američkog Kongresa na Kosovu".

– Kosovo je bitan partner SAD i NATO, jer zajedno radimo na sprečavanju povećanja ruske agresije u regionu– rekao je senator Inhof, prema saopštenju iz Tačijevog kabineta.

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter