Izvor:
19.02.2019 u 10:13
0

VULIN: Skoplje je postalo prostor iz koga se pokreću i iz koga će se pokretati napadi na Srbiju i njenog presednika!

Skoplje je postalo prostor iz kojeg se pokreću i iz koga će se pokretati napadi na Srbiju i njenog presednika, izjavio je ministar odbrane Aleksandar Vulin povodom susreta premijera Zorana Zaeva i lidera opoziionog Saveza za Srbiju Dragana Ðilasa u makedonskoj prestonici.

Vulin je za Novosti precizirao da je Skoplje postalo ono što je nekada bila Budimpešta, centar obaveštajnog rada protiv Srbije, prostor u kome se obezbeđuje finansiranje i podrška za cinkaroše i secikese iz čitavog regiona, za političare koji veruju da je njihova saradnja sa strancima jedini put za dolazak na vlast.

Makedonije i organizacije koju će Ðilas u narednom periodu formirati.

Čvrst stav predsednika Aleksandra Vučića da Srbija neće prihvatiti vlast ambasadora doveo ga je pod neposredan udar službi. Skoplje je postalo prostor iz koga se pokreću i iz koga će se pokretati napadi na Srbiju i njenog presednika – naveo je Vulin.

Kako je ranije saopšteno iz SzS, Zaev i Ðilas sastali su se juče u Skoplju, gde je bilo reči i o "aktuelnoj situaciji u Srbiji i dvomesečnim građanskim protestima".

Zaev i Ðilas su, navedeno je, dogovorili saradnju Socijaldemokratskog saveza

Izvor: Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter