Izvor:
19.02.2019 u 12:05
0

VUČIĆ: Moguće je da se ide i nešto ranije na izbore, doneću uskoro odluku!

Predsednik Srbije najavio je danas mogućnost vanrednih izbora i dodao da će o tome odluku doneti uskoro.

On je rekao da su raniji izbori mogući ukoliko situacija vezana za Kosovo ostane nepromenjena, odnosno ukoliko Priština ne ukine takse, pa se razgovori ne nastave.

"U tom slučaju, moguće je da se ide i nešto ranije na izbore, ukoliko takvih odluka bude, a da li će biti, videćemo", rekao je Vučić novinarima.

On je rekao da će o tome "donositi uskoro odluku".

"Ukoliko nema ukidanja taksi, nema razgovora, jasno je, rekao je Vučić, da je naš cilj samo da sačuvamo trenutni mir i stabilnost, a da se u budućnosti, nekada, kada dođe do promene političkih aktera ili političkih okolnosti, razgovori nastaviti.

Upitan o sastanku jednog od lidera Saveza za Srbiju Dragana Đilasa i premijera Makedonije Zorana Zaeva, Vučić je novinarima u Beogradu rekao da nema ništa protiv toga.

Sastanak opozicije i premijera Makedonije

On je kazao da je na toj večeri bilo "još kontroverznih biznismena".

"To je sve u redu i normalno da se sastaju sa predstavnicima vlasti i opozicije to je sve uredu. Problem je što Dragan Đilas najavljuje formiranje političke stranke socijalno-demokratske orijentacije i to najavljuje najgori tajkun. Uništili su radnike i firme i oni će sada da formiraju socijal-demokratsku partiju", kazao je Vučić.

On je dodao da "na kraju krajeva narod odlučuje ko će da bude na vlasti, a ko u opoziciji na izborima".

"I o tome će donositi uskoro odluku", naveo je Vučić.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter