Izvor:
19.02.2019 u 15:29
0

MINISTARKA KUBUROVIĆ: Uz ustavne izmene i novi zakoni o sudijama i tužiocima!

Ministarka pravde Nela Kuburović izjavila je danas, na početku radova na rekonstrukciji zgrade Pravosudne akademije, kako očekuje da će njeno svečano otvaranje biti za godinu dana a da će se do tada usvojiti ustavne izmene u pravosudnoj oblasti.

– Očekujem da se donesu do tada i novi zakoni o položaju sudija i tužilaca kao i da Pravosudna akademija bude ustavna katerogija – rekla je Kuburović, koja je zahvalila Evropskoj uniji na pomoći u rekonstruciji zgrade Pravosudne akademije.

Prema rečima ministarke Kuburović, Pravosudnu akademiju je prepoznala i Venecijanska komisija kao veoma značajnu za nezavisnost sudija, ali i njihovu odgovornost i efikasnost.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter