Izvor:
16.03.2019 u 13:45
0

PREDSEDNIK SRBIJE TVRDI: Napadač sa Novog Zelanda nema veze sa Srbijom!

Oni ne govore da je to uradio Australijanac, nego govore da je motivisan srpskim zločinima. Car Lazar i Miloš Obilić su branili i štitili Evropu, to su junaci koji su branili hrišćansku Evropu i nikakve zločine nisu počinili

ROGLJEVO – Ubistvo u dve džamije na Novom Zelandu počinio je čovek koji nema nikakve veze sa Srbijom, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Na pitanje novinara da prokomentariše navode pojedinih medija u regionu koji su preneli da su Srbi inspiratori tog zločina Vučić kaže: "Ubistvo je počinio čcovek koji nikakve veze sa ovim regionom nema, sa Srbijom nema… Australijanac. Oni ne govore da je to uradio Australijanac, nego govore da je motivisan srpskim zločinima. Car Lazar i Miloš Obilić su branili i štitili Evropu, to su junaci koji su branili hrišćansku Evropu i nikakve zločine nisu počinili." Primetio je da ti mediji hvale i njegove političke protivnike.

Kurir
Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter